< img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=311078926827795&ev=PageView&noscript=1" /> Vijesti - ONLINE KANTONSKI SAJAM 2020 - Vodič za rad

ONLINE KANTONSKI SAJAM 2020 - Vodič za rad

th

Vodič za prijavu

Prijavite se putem računa kompanije:Molimo unesite originalni račun kompanije i lozinku za prijavu na Buyer E-Service Tool.Odaberite lične podatke za nadogradnju, popunite ili promijenite ličnu adresu e-pošte, kliknite na Nadogradi i aktivirajte ličnu e-poštu, a zatim se prijavite putem lične adrese e-pošte da dovršite lične podatke.

th

Prijavite se po broju bedža kupca:Molimo unesite broj bedža kupca ili broj na dnu bedža da biste se prijavili na Buyer E-Service Tool.Popunite ili promijenite ličnu e-poštu i dostavite podatke.Nakon aktivacije e-pošte, možete koristiti adresu e-pošte i novu lozinku ili broj bedža i novu lozinku za prijavu, a zatim popuniti lične podatke.

ICLogin

Prijavite se putem e-pošte:Molimo unesite e-mail i lozinku da se prijavite po prvi put.Sistem će vas podsjetiti ako trebate vezati bedž kupca, ako jeste, sistem će vezati bedž i trenutnu e-poštu.Lične podatke možete popuniti nakon uvezivanja.

EmailLogin

Kupci iz inostranstva se prijavljuju na poziv

Administrator inostranih kupaca se prijavljuje na poziv:Administrator kupaca iz inostranstva prijavljuje se na Buyer E-Service Tool i pomaže osoblju kompanije da popuni svoje podatke.Kliknite na Prijava za pozivnicu, označite osoblje koje treba da se prijavi za poziv, odaberite vrstu pozivnice i namjeru kupovine, a zatim pošaljite.Nakon što je aplikacija uspješna, možete kliknuti Lista aplikacija da provjerite zapise aplikacije.E-pozivnica se može pregledati i odštampati na Listi prijava.

ManageApplyInvite

Kupci iz inostranstva se prijavljuju na poziv:Kupci iz inostranstva se prijavljuju na Buyer E-Service Tool kako bi popunili svoje podatke.Nakon što kliknete na aplikaciju za pozivnicu, sistem će proceniti da li je kupac već imao bedž kupca ili se unapred prijavio za bedž kupca.Ako ne, sistem će dati podsjetnik da podsjeti kupca da unaprijed prijavi bedž kupca.Ako jeste, možete nastaviti birati vrstu pozivnice i namjeru kupovine, a zatim poslati.Nakon što je aplikacija uspješna, možete kliknuti Lista aplikacija da provjerite zapise aplikacije.E-pozivnica se može pregledati i odštampati na Listi prijava.

UserApplyInvite

Na poziv se prijavljuju kineski predstavnici inostranih kupaca

Administrator kineskih predstavnika inostranih kupaca prijavljuje se na poziv:Administrator kineskih predstavnika inostranih kupaca prijavljuje se na Buyer E-Service Tool i pomaže osoblju kompanije da popuni svoje podatke.Kliknite na Prijava za pozivnicu, označite osoblje koje treba da se prijavi za poziv, odaberite vrstu pozivnice i namjeru kupovine, a zatim pošaljite.Za pregled će biti potrebno 3-5 radnih dana.Nakon što prijava prođe pregled, poziv se može pregledati i odštampati na listi aplikacija.

PmanageApplyInvite

Na poziv se prijavljuju kineski predstavnici inostranih kupaca:Kineski predstavnici inozemnih kupaca prijavljuju se na Buyer E-Service Tool, pridružuju se kompaniji, popunjavaju lične podatke i kliknu na Pošalji aplikaciju.Sistem će slati e-poštu administratoru kompanije i čekati da se on/ona uniformno prijavi za poziv.

PUserApplyInvite

Kupci iz inostranstva se unaprijed prijavljuju za kupčev bedž

Vrijeme otvaranja aplikacije je sinhronizovano sa vremenom otvaranja prijave pozivnog pisma.
Vrijeme provjere za online kupčeve značke prije prijave: od 1. marta do 5. maja za proljetne sesije;i od 1. septembra do 4. novembra za jesenje sesije.
Status prije prijave ne utiče na vašu prijavu za pozivno pismo Kantonalnog sajma.

Kupci iz inostranstva se unaprijed prijavljuju za bedž kupca:Kupci iz inozemstva se prijavljuju na Buyer E-Service Tool kako bi popunili svoje podatke.Kliknite na Sljedeće, odaberite vrstu pozivnice i namjeru kupovine, a zatim pošaljite.Tokom perioda verifikacije, aplikacija će biti verifikovana čim bude moguće, a rezultat će biti poslan putem online poruke i e-pošte.Nakon što prijava prođe pregled, poziv se može pregledati i odštampati na listi aplikacija.Za vrijeme Kantonalnog sajma, pozivnica se mogla donijeti na lokaciju za besplatne bedževe.

ManageApplyIC

Administrator inozemnih kupaca se unaprijed prijavljuje za bedž kupca:Administrator kupaca iz inostranstva prijavljuje se na Buyer E-Service Tool i pomaže osoblju kompanije da popuni svoje podatke.Kliknite Prethodna prijava za bedž kupca, označite osoblje koje treba unaprijed da se prijavi za bedž kupca i odaberite vrstu pozivnice i namjeru kupovine, a zatim pošaljite.Tokom perioda verifikacije, aplikacija će biti verifikovana čim bude moguće, a rezultat će biti poslan putem online poruke i e-pošte.Nakon što prijava prođe pregled, poziv se može pregledati i odštampati na listi aplikacija.Za vrijeme Kantonalnog sajma, pozivnica se mogla donijeti na lokaciju za besplatne bedževe.

UserApplyIC

Translation Reservation

Rezervacija prijevoda:Kupci iz inostranstva se prijavljuju na Buyer E-Service Tool kako bi popunili formular za rezervaciju prijevoda i zatim ga poslali.Sistem će vam poslati e-poruku za potvrdu u roku od 3-5 radnih dana.Kupci mogu kliknuti na e-poruku za potvrdu da završe prvu potvrdu.Sistem će poslati drugu potvrdnu e-poštu kupcima iz inostranstva 5 dana prije radnog vremena.Kupci mogu kliknuti na ovu e-poruku da završe drugu potvrdu.Potvrdu o rezervaciji možete odštampati i donijeti u Prevodilački centar na lokaciji Kantonalnog sajma.

ApplyTranslate


Vrijeme objave: Jan-26-2022